На иницијативу председника Градског одбора  СПО и одборника у Скупштини града Београда Авре Осмајлића 24. септембра је формиран Форум жена СПО Београда.

На првом састанку формирано је Председништво Форума жена на коме је за председницу изабрана Дубравка Викторовић. За чланице Председништва изабране су Катарина Цветковић, Бојана Ковачевић, Огњенка Милићевић, Невена Радосављевић и Ивана Радојчић.

Циљ формирања овог Форума јесте да се  статутарно регулише статус организације, да се жене активније укључе у политичке процесе, да се организују и повезују чланице СПО међусобно и са другим сличним организацијама, као и да се кроз активности Форума ради  на афирмацији жена као битног чиниоца у развоју свих сегмената  друштва једног народа, посебно у истицање улоге жене у очувању традиционалних породичних вредности.

Састанку су присуствовали председница Форума жена СПО Јелена Благојевић, потпредседник СПО и народни посланик Александар Чотрић и директор Странке Александар Цветковић.

Александар Чотрић честитао је изабраним чланицама, пожелео успех у раду и најавио помоћ око успостављања сарадње са сличним организацијама жена политичких странака из Румуније, Словеније, Русије и Мађарске.